Følg Vibro

?>

OM VIBRO INTERNSHIP

VIBRO jobber for å avdekke samfunnsproblemer knyttet til unge mennesker og vi utvikler og gjennomfører verdiskapende prosjekter for å bidra til en løsning. Gjennom vårt arbeid med unge mennesker med global kompetanse vet vi at mange opplever det som krevende å få relevant arbeidserfaring. Det å få relevant arbeidserfaring er en betingelse for å få mulighet til å bygge opp et nettverk og å få tunge referanser som kan hjelper på veien mot drømmejobben. Derfor ønsket vi å starte med VIBRO internship.

Vi ønsker å utfordre norske bedrifter på deres tolkning av mangfold og dets betydning. Vi mener at det å skape større mangfold i norske bedrifter ikke bare en oppgave som kan knyttes til CSR og samfunnsansvaret, men at det mer enn noen gang “makes business sense”. For oss er global kompetanse en unik ressurs som kan øke kreativitet og innovasjon. Solid forskning viser i tillegg at organisasjoner med høyere diversitet får tak i de beste talentene, tar bedre beslutninger og får bedre resultater.

I tråd med våre verdier og i samarbeid med våre partnere, Kronprinsparetsfondet og Integrerings- og Mangfoldsdirektoratet, jobber vi for å skape verdi for studentene i databasen vår og våre samarbeidspartnere. Vi er opptatt av å være profesjonell og har en strukturert rekrutteringsprosess der studentene må gjennom en rigorøs screening prosess som blant annet inkludere Cut-e sine evne- og ferdighetstester og personlighetstest og et strukturert intervju. Dette gjør vi for å garantere kvaliteten av VIBRO kandidater. Databasen vår er fargerik og består av alle type profiler.

 

 

 

Rekrutteringsansvarlig
Nora Li-Fischer

noralifischer@vibro.no

Rekrutteringskonsulent
Tharani Thavapalan

tharani@vibro.no