Følg Vibro

VIBRO Workshop: What’s your brand – kjenn din verdi

12. mars holder VIBRO sin første workshop for VIBRO kandidater. Christoffer Hovde skal holde foredrag om ¨What’syour brand – kjenn din verdi!¨ Her snakker Christoffer om hvordan du kan bli bedre kjent med og reflektere rundt dine egne styrker for å kunne markedsføre og presentere deg selv best mulig.

Christoffer er opptatt av at studenter reflektere rundt sine egne verdier og visjoner. Etter hans erfaring må de fleste lete grundig etter sine egne talenter og behøver ofte også hjelp til å finne sin egen vei. Har man funnet sine sterke sider eller talent, så følger suksessen automatisk. Christoffer er opptatt av å formidle at vi må dyrke vår unike sider, siden det er det som er vårt konkurransefortrinn. ”Vi har alle noe vi er ekstra god på, noe vi brenner litt ekstra for, noe vi gjør med glede uten å tenke på at tiden går. Det gjelder bare å finne det.

Og når man har funnet sitt talent eller det man brenner litt ekstra for, så sier Christoffer at man burde bevisst bygge en profil av seg selv, sin egen merkevare. Og da handler det ikke om å selge seg selv, men om å rett og slett være seg selv og være strategisk angående bildet du ønsker at andre skal sitte igjen med av deg. Men det aller viktigste er nok at man kan bruke sin egen personlig visjon og verdier for å kunne ta gode beslutninger og bruke disse aktivt som kompass i både hverdagen og vanskelige situasjoner.

 

Christoffer Hovde er Global People Movement Lead i Telia Company, rådgiver, foredragsholder og blogger. Han er en ambisiøs,målbevisst, samfunnsengasjert og resultatorientert leder med en utdanning innenfor Retailing Management fra BI, ledelsesfag fra NHH og en Executive Master i styring og ledelse på Høyskolen i Oslo og Akershus. Hovde 

har utmerket seg som leder. I 2013 ble han nominert som «Ungt ledertalent» i IKEA, og i 2014 ble han plukket ut som kandidat til «Årets Unge Ledere» av Assessit.

VIBRO workshop finner sted hos Telia Norge AS og er åpen for alle studenter i VIBRO databasen. Er du interessert i å bli en del av VIBRO Internship og delta på workshopen, send oss gjerne din søknad eller ta kontakt med oss om du har spørsmål. Er du allerede en VIBRO kandidat, send oss din påmelding til noralifischer@vibro.no.

Kontakt oss ved å bruke skjemaet under: