Følg Vibro

VIBRO Workshop: Knekk LinkedIn koden med Christian Scheen fra Skanska

HVORFOR BRUKE LINKEDIN OG HVORDAN SKRIVE EN BEDRE SØKNAD?

Få tips og råd av Christian Scheen, Rekrutteringssjef Skanska Norge

Torsdag 19.april kl 14:30 arrangerer VIBRO en workshop for VIRBO kandidater. Christian Scheen vil fortelle litt om hvordan Skanska og han selv bruker LinkedIn, hvorfor du som jobbsøker bør bruke LinkedIn, og han vil også gi oss et konkret tips på hvordan du kan skille deg ut og skrive en søknad ganske annerledes enn de fleste andre.

Christian Scheen er Rekrutteringssjef i Skanska Norge og har tidligere  jobbet med rekruttering i Aker Solutions og for tre av de største bemannings- og rekrutteringsselskapene i Norge. I 2007 og 2008 var han i USA og jobbet som direktør i Manpower hvor han implementerte et helt nytt konsept for rekruttering til faste stillinger. Christian brenner
for HR-faget og blir stadig vekk bedt om å holde foredrag og forelesninger. VIBRO workshop finner sted hos Skanska Norge og er åpen for alle studenter i VIBRO databasen.

Er du interessert i å bli en del av VIBRO Internship og delta på workshopen, send oss gjerne din søknad eller ta kontakt med oss om du har spørsmål. Er du allerede en VIBRO kandidat, send oss din påmelding til noralifischer@vibro.no.