Følg Vibro

VIBRO Internship tok en prat med Christian Scheen

VIBRO Internship tok en prat med Christian Scheen for å snakke om global kompetanse, hva som har hatt størst innvirkning på hans karriere og sine 3 beste tipps til unge menneske på starten av sin karriere.

Christian Scheen er Rekrutteringssjef i Skanska Norge og har tidligere jobbet med rekruttering i Aker Solutions og for tre av de største bemannings- og rekrutteringsselskapene i Norge. I 2007 og 2008 var han i USA og jobbet som direktør i Manpower hvor han implementerte et helt nytt konsept for rekruttering til faste stillinger. Christian brenner  for HR-faget og blir stadig vekk bedt om å holde foredrag og forelesninger. For eksempel av VIBRO Internship. 19. april 2018 skal han fortelle VIBRO kandidater hvordan de kan knekke LinkedIn koden.

Men først la oss bli litt bedre kjent med han.

Hva er global kompetanse for deg?

Global kompetanse er for meg det å se ting fra ulike perspektiv og forstå ulike kulturer. Selv har jeg gått på skole i England og jobbet en lengre periode i USA. Ved begge anledninger lærte jeg veldig mye og kanskje har jeg reflektert aller mest over forskjeller, det du sier og det du gjør kan bli tolket og oppleves annerledes fra person til person og fra sted til sted. Er du åpen, har forståelse og respekt for andre perspektiv og kan du reflektere over dette, så tenker jeg du har noe global kompetanse. La meg ta et litt morsomt og illustrativt eksempel; da jeg var i USA skulle jeg presentere noe for en leder fra India og han satt og ristet på hodet under hele presentasjonen, men det er slik de faktisk bekrefter det de hører og egentlig sier: “ja, det er jeg enig”. Du skal ikke lenger enn over grensen til Sverige og litt oppover i landet, til Sundsvall der min kone vokste opp, der lager de en litt spiss munn med leppene og trekker inn luft og det lager en lyd som de også mener: “ja, det er jeg enig”.

Hvilke faktorer har hatt størst innvirkning på din karriere?

Det som har hatt størst innvirkning på min karriere er nok gründerskap, og det at jeg i tidlig alder tok initiativ og startet mange ulike selskaper. Det gikk ikke nødvendigvis så bra alltid, men jeg lærte utrolig mye hver gang jeg forsøkte på noe nytt. Jeg har holdt en del foredrag om dette og i arbeidslivet nå mange år senere innehar jeg fortsatt denne gründerskap ånden, det å se muligheter, ta de mulighetene, realisere dem og synliggjøre effekt og resultater. Forsøker å se det positive i alle utfordringer, finne løsninger og dra læring av alle erfaringer. Også har jeg lært meg å slippe ideer, gir det gjerne noen forsøk, men så fort en ser det ikke går å gjennomføre må man bare gå videre.

Har du 3 tipps til unge mennesker i starten av sin karriere?

Om jeg har tre tips til unge i starten av sin karriere, jo det første jeg vil si er å skaffe seg en jobb så tidlig som mulig. Det kan være hva som helst, men det å lære seg tidlig og ta ansvar, jobbe og tjene penger. Det er alltid bra – uansett relevans og hva slags jobb det er. Etter hvert er det selvfølgelig fordel om det er en jobb/praksis du kan knytte til teori fra skolen og den retning du ønsker deg, men jeg ville anbefalt å starte og jobbe så tidlig som mulig. Deltidsjobb, jobb i helger, eller sommerjobb. Ellers kan man aldri begynne tidlig nok å bygge nettverk, det å bli kjent med flere åpner stadig dører til nye muligheter. Og mitt tredje tips er å gjøre litt mer enn hva som forventes, møt opp litt tidligere, jobb litt lenger, jobb litt hardere, lever litt mer, har du ikke noe å gjøre og har du ikke fått noen oppgaver, så se om du kan finne flere oppgaver, se om det er noe som kan gjøres, ta initiativ og vis at du er selvstendig, initiativrik og har handlekraft. Dette er egenskaper du kommer langt med og som fort kan bli til et positivt rykte og et omdømme om deg som person.

Tusen takk for praten, Christian!