Følg Vibro

GLOBAL JOURNALIST

VIBRO MAG søker journalister til vårt globale team

Vi i VIBRO nettmagasin søker etter unge og kreative personer som ønsker å jobbe som journalist i et urbant og samfunnsbevisst magasin. Magasinet har som formål å fremme mangfold i media, der den unge generasjonen kan uttrykke sine opplevelser, ideer og meninger på tvers av kulturelle, sosiale, økonomiske – og landlige grenser. Det globale teamet skal bestå av omlag 10 personer som er på utveksling eller reiser og jobber i utlandet, hvorav de skal produsere 1 sak annenhver måned til magasinet.

 

Hvilket tema og format som velges er opp til den enkelte, vi legger vekt på kreative formater og og at du kan velge tema du selv syns er spennende, samt gi deg friheten til å eksperimentere med nye og spennende uttrykksformer. Teamet vil bli fulgt opp personlig av redaktør, og vil ha månedlig veiledning via videokonferanse.

 

Om stillingen som global journalist:

  • 1 sak produseres og leveres inn annenhver måned
  • 1 veiledning i måneden med redaktør (videokonferanse)
  • 6 måneders bindingstid, ved endt kontrakt vurderes det om den skal fornyes

 

Rekruttering av det globale teamet vil skje fortløpende i januar, da de skal starte med sin første sak i februar. Stillingen er ikke lønnet, men vi ønsker å være en plattform der unge journalister kan uttrykke seg selv og få arbeidserfaring innen tekst og medier

 

Aller siste frist: mandag 5. Februar

 

Mail med CV og motivasjonsbrev sendes til camillashoaei@vibro.no