0%

Søker Økonomiansvarlig

0

VIBRO har i den siste tiden gjennomgått en del endringer i strukturen og har nå behov for en med høy kompetanse innenfor økonomi. Vi ønsker en som skal hjelpe oss med å gå over til et nytt økonomisystem, bidra til å videreutvikle økonomiske rutiner i organisasjonen samt sørge for at VIBRO sine midler brukes på en forsvarlig måte
Vi ønsker en med erfaring eller kompetanse innenfor økonomi, budsjett og regnskap. Vi søker etter en lagspiller som motiveres av å skape resultater, forbedre prestasjoner og trives med varierte arbeidsoppgaver. Som person bør du være en som er strukturelt, besitter god gjennomføringskraft og har litt tid på side til å prioritere VIBRO.

ROLLEBESKRIVELSE

Som økonomiansvarlig vil du ha ansvar for å ivareta de økonomiske rutinene i organisasjonen, hvilke innebærer blant annet:

 

  • Ha overordnet ansvar for at organisasjonens regnskap holdes à jour. Bilagsføring foregår minimum 1 dag hver uke.
  • Ha overordnet ansvar for å refundere utleggene til de frivillige i organisasjonen.
  • Stiller seg tilgjengelig for veiledning av prosjektledere i utformingen av deres prosjektbudsjett samt bistå Grunnleggere i utforming av budsjett for VIBRO som organisasjon.
  • Bistå med utarbeidelsen av årsrapporten i samspill med Administrasjonen.

 

Hos oss har du muligheten til personlig utvikling og innflytelse, det vil være muligheter for å forme sin egen hverdag og stilling, samt vokse i rollen.

KANDIDATPROFILER
Stillingen passer for deg som har relevant bakgrunn og interesse for økonomisk styring, og budsjett- og regnskapsarbeid. Videre har du erfaring med sammenliknbare oppgaver og ansvar. Riktig kandidat er åpen og nysgjerrig, tør å utfordre, men er samtidig lydhør for alternativer

STILLING ER IKKE HONORERT MEN VIBRO KAN TILBY
Selvstendige og interessante arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø.
Meget gode personlige og faglige utviklingsmuligheter.
En sentral stilling med betydelig kontaktflate internt og eksternt.
En trygg arbeidsplass fylt med godt humør, involvering og åpenhet.

Utbygging av et nettverk innenfor feltet særlig mot våre samarbeidspartnere.

Ønsker du søke til stillingen eller å vite mer? Ta kontakt på: Matias@vibro.no